Het begint een beetje te vervelen

Vervelen? Nee joh! 10 tips om je thuis niet meer te hoeven vervelen & ‘The Homelympic Games’

Coronacrisis

De coronacrisis raakt ons allemaal. Scholen zijn dicht en de meeste mensen werken nu vanuit huis. Omdat we alleen nog maar voor het hoognodige de deur uit mogen, kunnen we ons nog wel eens vervelen. Wat natuurlijk erg vervelend is. We gaan het liefst lekker naar buiten en zoeken we vrienden op. Maar in deze lastige en vervelende situatie is dat op het moment helaas niet mogelijk en moeten we ons maar zien te vermaken in huis. Een film of serie kijken op Netflix, lekker gamen, voor school bezig, noem maar op. Maar op een gegeven moment gaat dit ook vervelen als je dit de hele dag doet. En huiswerk maken is natuurlijk helemaal niet leuk om de hele dag te moeten doen. Daarom heb ik The Homelympic Games gemaakt zodat jij je niet meer hoef te vervelen! 80 spannende opdrachtjes die je met 2 tot 4 mensen kan spelen! Zijn jullie klaar om het vervelen tegen te gaan?

Tips zodat jij je thuis niet meer hoeft te vervelen

  1. Ga ‘The Homelympic Games’ spelen! Deze ontvang je gratis wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief (hieronder meer).
  2. Heb je iets bijzonders meegemaakt in je leven en wil je dit graag delen met de rest van de wereld? Dan is nu je kans! Ga een boek schrijven. Het is tegenwoordig helemaal niet moeilijk om een boek te schrijven en aan de wereld te laten zien! Je kan er namelijk een e-book van maken. Deze zou je vervolgens kunnen verkopen op Amazon.
  3. Toch liever wat meer beweging? Heel veel Bootcamp bedrijven bieden nu online trainingen aan, die je thuis kan doen. Door middel van een video krijg je instructies en kan je lekker fit blijven terwijl je thuis zit.
  4. Altijd al een YouTube kanaal willen beginnen? Nu kan het. Ga lekker vloggen! Bedenk leuke onderwerpen om aan te snijden of leg The Homelympic Games’ vast op camera (hier kom ik zometeen op terug). Klik hier voor een korte introductie voor het beginnen van je eigen YouTube kanaal.
  5. Ga zelf een film maken. Pak pen en papier en schrijf een aantal ideeën op. Werk vervolgens het verhaal uit en maak hier een toffe storyboard bij. Een storyboard is een lijst van tekeningen die visualiseren hoe de film eruit moet komen te zien. Pak vervolgens je telefoon en neem de eerste shots op die je in huis kan opnemen. Als er licht aan het einde van de tunnel is en we mogen voorzichtig aan weer naar buiten, kan je de rest van de shots opnemen. Vervolgens kan je al het beeldmateriaal monteren met bijvoorbeeld Windows Movie Maker.
  6. Ga een online cursus volgen. Het internet staat barstensvol met online cursussen. Betaald en gratis. Volg er eens eentje wat je interesseert. Misschien haal je de ware kunstenaar in je wel naar boven!
  7. Ga online gamen met vrienden (iets wat ik na lange tijd ook zeker weer ga doen van het weekend!).Of speel een heus thuisspel van Partyspellen.nl, zoals De Chanteur of De Dubbele Moord.
  8. Maar je kan natuurlijk ook lekker gaan boenen en schoonmaken. Zet de muziek lekker hard en zing lekker mee, zodat de hele buurt mee kan genieten van jouw zangkunsten.
  9. Maak een bucket-list. Maak een lijst, zolang als je zelf wil en schrijf hier op wat je allemaal nog wil doen in het leven.
  10. Ga je eigen website bouwen! Heel veel hosting providers bieden tools aan hoe je makkelijk een website kan bouwen. Het kan natuurlijk ook in WordPress. Verdiep je hier eens in en wie weet heb jij wel het volgende succes met je eigen webshop! Daarom ben ik ook PartySpellen.nl begonnen. Omdat ik het leuk vindt om spellen te bedenken en te maken en omdat ik leuk vindt om website te maken en te onderhouden. Dat zijn al twee vliegen in één klap! Klik hier voor een gratis korte cursus over WordPress.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die je thuis kan doen maar hier houd mijn lijstje even op. Lees nog wel even verder hoe je ‘The Homelympic Games’ kan spelen!

The Homelympic Games

Klaar om de strijd aan te gaan?

Kom je vandaag de dag nog maar amper de deur uit en begint de verveling een beetje toe te slaan? Probeer van de nood een deugd te maken met deze 80 leuke en spannende opdrachtjes! Deze opdrachtjes kan je spelen met 2 tot 4 mensen in huis, met spullen die je meestal wel in huis hebt liggen. Het wordt een competitieve wedstrijd! Want wie is het beste in schat zoeken? Of ben jij juist goed in het zoeken van verschillen die de tegenstander voor jou heeft gemaakt? Misschien ben jij wel heel goed in het bedenken van een onzinnig probleem met daarbij een gepaste (onzinnige) oplossing.

Je kan zelf bepalen welke opdrachtjes wel doet en welke je niet doet of niet kan doen. Daarnaast kan je alles in één dag spelen of verdelen over meerdere dagen. De Homelympic Games zorgen gegarandeerd voor hilarische momenten in deze donkere dagen.

The Homelympic Games is er voor iedereen om het vervelen tegen te gaan

Zit je thuis met de kids (vanaf +/- 10 jaar)? De kinderen kunnen ook zeker meedoen aan de meeste opdrachtjes!

Het scoreformulier

In dit pakket zit ook een Excel bestand meegeleverd. Hierin kan je invullen welk team welke opdracht gewonnen heeft en een punt verdient. Hoef je het zelf niet meer bij te houden.

Hoe het werkt

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang The Homelympic Games helemaal gratis!

Dit was het even voor nu. Als je van plan bent The Homelympic Games te bestellen zodat jullie je niet meer hoeven te vervelen, wens ik jullie veel speelplezier toe en hoor ik graag wat jullie er van vonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.