PartySpellen.nl!

Introductie

Hoi en leuk dat je een kijkje neemt op PartySpellen.nl. De website waar je alles vindt over Party Spellen. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Thomas Corte, 25 jaar en ik houd ervan om spellen te spelen! Op een gegeven moment dacht ik: Ik kan zelf ook wel een spel maken! En dat heb ik dus ook gedaan. Filthy Kings heet het. Filthy Kings is op Kickstarter geweest en het beoogde bedrag is opgehaald. Het is nu tijd om het spel in productie te laten gaan. Tevens is dit onderdeel van mijn stage in eigen onderneming op NHL Stenden in Leeuwarden. Nu kan ik mijn uren niet meer vol maken met alleen maar Filthy Kings. Toen dacht ik; waarom ga ik niet een website bouwen speciaal voor de spelliefhebber!

PartySpellen.nl

Op PartySpellen kan je kant en klare spellen vinden om te spelen met je vrienden, familie of wie dan ook. Ik bied PubQuizzen aan en spellen bekend van TV. Wie weet wat de toekomst brengt en welke leuke spellen ik allemaal aan ga bieden! Voor nu: ervoor zorgen dat Filthy Kings gerealiseerd gaat worden en jullie kan voorzien van de leukste spellen!

Print & Speel Spellen

Vooralsnog bied ik spellen aan die je direct kan downloaden na aankoop en kan spelen, zoals Pubquizes. Alles zit in het pakket: een handleiding, score formulieren, antwoordformulieren en natuurlijk het spel!

Reviews

Op deze website zal ik ook reviews gaan schrijven over mijn favoriete Party spellen. Deze spellen kunnen uitlopen van Party & Co tot Exploding Kittens! Hierbij zet ik ook direct een link neer waar je het spel het voordeligst kan aanschaffen!

Freebies

Sommigen van jullie vinden het waarschijnlijk leuker om een eigen spel te maken in plaats van het kant en klaar te kopen. Ik ga je hierbij helpen. Op deze website voorzie ik je van allerlei tips om de leukste PubQuiz of Escape Room zelf te gaan maken!

En verder?

Ik heb ontzettend veel ideeën voor de toekomst. Zo heb ik al plannen liggen om allerlei verschillende Print & Speel Spellen te gaan maken, nieuwe fysieke spellen en er liggen nog een aantal andere dingen in petto. Maar dat houd ik nog even geheim.

Vragen of suggesties?

Heb je vragen of suggesties? Laat het me weten! Of wil je misschien samen een spel met mij maken? Dat is ook geen probleem! Ik hoor graag van je.

Heel veel speelplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.