Over mij

Hoi en welkom op PartySpellen.nl! Mijn naam is Thomas Corte en ik houd ervan om spelletjes te spelen met vrienden! Op een gegeven moment wist ik het: Ik zou zelf een spel gaan maken!

Tijdens mijn studie moest ik een pauze inlassen, omdat ik een tentamen nog niet gehaald had, waardoor ik helaas niet verder kon met de studie. Natuurlijk ging ik niet stilzitten en ben ik begonnen met het maken van mijn eigen fysieke kaartspel: Filthy Kings!

Hiervoor heb ik een Kickstarter Campagne gemaakt om geld op te halen, zodat het spel straks bij iedereen thuis op tafel kan liggen! Nu is het tijd om het spel te laten produceren en het bij de mensen thuis te krijgen. Binnenkort wordt Filthy Kings ook op PartySpellen.nl verkocht, want het is een echt Party spelletje!

In Filthy Kings draait het erom dat je alle vervelende inwoners in je Koninkrijk verband naar de andere Koninkrijken (de tegenspelers). Hiervoor zal je moeten bluffen want dit verbannen gaat nog niet zo makkelijk! 

Tijdens de kerst van 2019 heb ik voor het gezin een PubQuiz gemaakt met daarin ook een soort Escape Room. Dit vond ik ontzettend leuk om te maken en bedenken! Mijn gezin had er ook veel plezier in en het was een avondvullend programma. Op dat moment kwam ik er echt achter dat ik verder wil gaan met het maken van spellen (terwijl ik eigenlijk een Media & Entertainment Management opleiding doe).

Deze studie volg ik nog steeds en loop momenteel stage in mijn eigen onderneming. Tijdens de stage ben ik dan ook bezig met de realisatie van Filthy Kings en het maken van Print & Speel Spellen voor PartySpellen.nl. In de toekomst wil ik nog veel meer Print & Speel Spellen bedenken en maken en verkopen, zodat ik heel Nederland een leuke dag/middag/avond kan bezorgen met mijn spellen! Daarnaast ben ik van plan om nog meer fysieke spellen te bedenken, ontwerpen en maken. Als je vragen hebt, mail, bel of WhatsApp gerust!