Pubquiz in Den Bosch

Pubquiz in Den Bosch

Je wilt een gezellig avondje organiseren. Een pubquiz is iets wat in meerdere steden wel gewaardeerd wordt en is dus een perfect middel voor een gezellige avond. Naar de kroeg met de vriendenkring, inschrijven en daarna samen in teamverband strijden. Jullie beantwoorden quizvragen tijdens het genot van een lekker biertje. Doordat een pubquiz gebruik maakt van meerdere categorieën heeft elke speler de mogelijkheid om zijn kennis te delen. Hierdoor werk je dus ook echt samen als een team!

Betekenis van een pubquiz

De pubquiz is ontstaan op de minst drukke dagen van de kroegen. Hiermee probeerden de kroegeigenaren toch nog bezoekers naar hun kroeg te krijgen. Een quiz bestaat uit meerdere rondes. Er worden diverse vragen gesteld per ronde en iedere ronde heeft ook nog eens zijn eigen categorie. Vooraf worden er verschillende teams gemaakt, zodat de teams tegen elkaar kunnen strijden om wie de meeste vragen goed heeft beantwoord. Het spel wordt geleid door de quizmaster. Deze persoon stelt de vragen, houdt het overzicht van de teams en controleert de antwoorden.

Pubquiz thuis

Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis gezellig samen te komen in plaats van in de kroeg. Maar ook in je eigen woning in Den Bosch is het mogelijk om een pubquiz te organiseren! Je hoeft nergens heen en aan een printer en een stapel papier heb je al genoeg. Voilà! Je kunt je eigen pubquiz organiseren. Je kunt ook overwegen om op een gezellige avond in de vereniging of op een kantoorfeest een pubquiz te doen.

Een eigen pubquiz hosten

Hoe moet dat, een pubquiz in eigen huis? Dit is nog eenvoudiger dan je zou denken. We zullen je een downloadbare kaart bezorgen die alles bevat wat je nodig hebt om een ​​pubquiz te organiseren. Je hoeft alleen maar voor wat hapjes en drankjes te zorgen en jouw vriendengroep en familie uit te nodigen. Je bent ook de host van de pubquiz. Je ontvangt voor elke ronde een handleiding met PowerPoint-presentaties, antwoordformulieren, antwoorden, grappen en een Excel-tabel, die alle scores als een scorebord bijhoudt. Je hoeft niet eens zelf te rekenen! Je kunt zelfs overwegen om jouw eigen publicatiequiz te maken. Op deze manier kun je kiezen welke onderwerpen je wilt behandelen.

Organisaties pubquiz Den Bosch

In Den Bosch zijn er in het verleden al op diverse plaatsen pubquizen georganiseerd. Een bekende kroeg waar bijna wekelijks pubquizen worden gehouden is Café CinQ.