Pubquiz in Eindhoven

Pubquiz in Eindhoven

De afgelopen jaren worden er in wel iedere stad ontzettend gezellige avonden georganiseerd waarbij de pubquiz altijd wel naar voren komt. Met een groep vrienden naar de kroeg, inschrijven voor de pubquiz en vervolgens urenlang plezier beleven met het beantwoorden van vragen in allerlei categorieën. De verschillende rondes van een pubquiz zorgen ervoor dat iedereen zijn kennis kwijt kan en je als team écht kan samenwerken.

In Eindhoven worden op verschillende locaties pubquizen georganiseerd. Een grote organisator is bijvoorbeeld De Wildeman in Eindhoven. Hier wordt iedere dinsdag en woensdag een pubquiz georganiseerd in het hart van Eindhoven.

Wat is een pubquiz?

In het weekend zitten de meeste kroegen stampvol. Maar doordeweeks merkten veel kroegeigenaren dat ze minder omzet draaiden omdat er gewoonweg minder bezoekers waren. De pubquiz is in het leven geroepen om ook op de rustigste dagen de kroegen vol te krijgen. Daarom worden pubquizen vaak op doordeweekse dagen georganiseerd. Een pubquiz bestaat uit meerdere rondes. Deze rondes zijn opgesteld om de pubquiz vragen te variëren. Iedere ronde heeft ook zijn eigen onderwerp zoals muziek, geschiedenis, algemene kennis en film en tv. Je strijdt in teams tegen elkaar om zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden. De pubquiz wordt geleid door een host. Die houdt het overzicht en controleert de antwoorden van de teams.

Pubquiz in eigen huis in Eindhoven

Steeds meer mensen kiezen ervoor om gezellig thuis bij elkaar te komen in plaats van in de kroeg. Ook thuis in Eindhoven kun je een pubquiz organiseren! Je hoeft nergens naartoe en met slechts een printer en een stapel papier organiseer jij jouw eigen pubquiz eenvoudig in je eigen woonkamer! Ook kun je overwegen om een gezellige avond bij een vereniging of tijdens een feestje op kantoor in te vullen met een pubquiz.Ook

Hoe werkt dat dan, zo’n pubquiz in huis? Het is zelfs heel eenvoudig. Van ons krijg je een downloadbare map met daarin alles wat jij nodig hebt om een pubquiz te organiseren. Jij haalt zelf wat lekkers te eten en te drinken in huis en nodigt gezellige vrienden of familie uit. Daarnaast fungeer je als host van de pub quiz. Je krijgt een handleiding, voor elke ronde een PowerPoint presentatie, antwoordformulieren, antwoorden, jokers en een Excel sheet dat als scoreboard alle scores bijhoudt. Je hoeft zelf nog niet eens te rekenen! Je zou zelfs kunnen overwegen om een eigen pubquiz te maken. Zo kun je zelf kiezen welke onderwerpen er aan bod komen. Wij hopen dat je een fantastische avond hebt met onze pubquiz!